A A
RSS

Vama Veche

Sat, May 30, 2009

România-360, Unde mergem

Vama Veche

Nu, astazi nu vom vorbi despre vechea formatie Vama Veche, ci despre vechea statiune de pe litoralul romanesc. Vama Veche este un sat din comuna Limanu, judetul Constanta, situat pe malul Marii Negre si aproape de granita cu Bulgaria. Se afla la cativa kilometri de localitatea 2Mai si la 12km de Mangalia.

La Vama Veche se ajunge de la Mangalia, care este punctul terminus al caii ferate, cu ajutorul microbuzelor care se pot lua din gara sau cu masina proprie pe drumul national E 87.

La inceput aceasta plaja era preferata nudistilor pentru ca nu prea era populata de turisti. In prezent este locul preferat de foarte multi tineri care merg cu cortul. Tot aici, incepand din 2003, se desfasoara festivalul de muzică rock numit “Stufstock“.

Plaja este buna, avand latimi care depasesc 200m pe alocuri si cazare se face in in casele locuitorilor si intr-o multime de vile aparute in ultimele sezoane. Pana anul acesta foarte multi se cazau cu cortul pe plaja. Preturile mici la cazare si mancare, au atras tot mai multi turisti in ultimele sezoane, in special iubitorii atmosferei de nonconformism.

O statiune unde fiecare face ce doreste si se distreaza cum prefera.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Arhiva