A A
RSS

VacanteinRate.ro – Achizitionare de pachete turistice cu promoție

Mon, Mar 18, 2013

Stiri

Grupul Hotel Deals Consulting a lansat luni, 11 martie 2013, VacanteinRate.ro – un nou proiect online bazat pe achizitionarea de pachete turistice cu promotie, in rate, fara dobanda, commision sau alte costuri ascunse.

Hotel Deals si-a dovedit eficienta in relatia cu clientii sai si a demonstrat ca un ‘deal’ reprezinta garantia unui pret corect pentru un produs corect, la un moment dat, fapt ce descrie poate cel mai bine ofertele noastre in materie de turism. Din dorinta de a va oferi o experienta in plus in turism, prin Vacante in Rate vom duce aceasta relatie catre un alt nivel ! Noi am inteles ca in prima faza exista valoarea unei vacante si abia apoi pretul.

Echipa de profesionisti in turism de la Hotel Deals lucreaza doar pentru voi, pentru a va satisface toate solicitarile si a va adapta ofertele in functie de cerintele dumneavoastra, astfel incat efortul financiar necesar achizitionarii unei vacante sa fie minim. Noi venim in ajutorul vostru si va propunem oferte complete, cu avion si cazare la hotelurile pentru care garantam standardele de calitate. Flexibilitatea si eficienta isi fac simtita prezenta pentru ca inca de la prospectare, decizie, plata și consumarea sejurului, experienta sa fie una foarte placuta.

Proiectul Vacanțe în Rate funcționează simplu, pe o structură extrem de intuitivă, bazată pe categorii de preț. Sistemul de rate propus pentru fiecare ofertă este unul informativ, oferta finală și structura acesteia fiind stabilite doar după discuția cu unul dintre agenții noștri de turism.

Pe langă rolul său de magazin online de vacanțe, Vacanțe în Rate are și o importantă componentă informațională, fiind o resursă zilnica pentru toți pasionații de turism care caută soluții inteligente pentru petrecerea vacanțelor. De la jurnale de călătorie până la testimoniale ale clienților sau analize ale bloggerilor, toate acestea le veti putea găsi în blogul atașat site-ului VacanteinRate.ro.

O adevărată premieră pentru online-ul românesc este lansarea serviciului iTravel. Oferit bonus la achiziționarea oricărui pachet prin VacanteinRate.ro, iTravel constă în realizarea filmului vacanței tale de către echipa noastră de specialiști media. Tu filmezi, noi montăm! Tu râzi și povestești, prietenii tăi se uită!

Ți-ai dorit să vezi capitale europene într-un citybreak memorabil? Intră pe site-ul VacanteinRate.ro și ia-ți oferta în rate, la cele mai mici prețuri, fără dobândă, fără comision. În plus, descoperă oferta zilei și beneficiază de prețuri promoționale. La achiziționarea unui pachet prin Vacanțe în Rate, vei avea certitudinea că ai optat pentru cea mai bună ofertă de pe piață. Calatorește inteligent!

S.C. HotelDeals Consulting S.R.L
Adresa: Str. Dristorului, nr.57, sector 3, București
Sediul social: Slatina, jud. Olt, Bld A.I. Cuza, bl. S6, parter

Date agenție de turism:
Număr de înregistrare la Registrul Comerțului: J28/238/2011
CUI: 28328831
Număr de licență de turism: 6221/22.09.2011
E-mail: office@hoteldeals.ro

1 Comments For This Post

  1. Florin Says:

    Foarte bun articolul, si intotdeauna mai intersat detalii despre evenimente turistice noi. Mai asteptam articole de acest gen

Leave a Reply

Arhiva