A A
RSS

Unde petrecem vacanta de Paste?

Fri, Apr 15, 2011

Calatorii, Unde mergem

oua vopsiteDeja doar o saptamana pana la Sfintele Sarbatori Pascale. Daca nu ai timp sau esti prea obosit/a pentru a pregati masa traditionala, cu oua rosii, pasca si drob, atunci ia-i pe cei dragi intr-un mini concediu. Agentiile de turism au oferte pentru toate gusturile, mai ieftine sau mai piperate, in tara sau in strainatate.

Pentru a impusca doi iepuri dintr-o lovitura, si relaxare, dar si tratament balnear, poti sa mergi la Baile Olanesti. Agentia Balneoturism va ofera un pachet de doua sau trei nopti la hotelul de trei stele Alice. Veti avea o masa fiestiva de Paste, iar in seara Invierii veti fi asteptat cu lumina, pasca, vin si oua rosii.

Tot Baleneoturism va invita in Dumbraveni, la hotelurile Marion. Pretul unui sejur este de 450 de RON/persoana.

Vecinii bulgari ne imbie si ei, prin agentia Perfect-Tour, cu un Paste petrecut in Nisipurile de Aur, la hotelul de patru stele Luna. Preturile incep de la 68 de euro pentru un sejur de doua nopti.
iepuras

Daca dispuneti de un buget mai generos, incercati un sejur de Paste la un hotel de cinci stele din Grecia. Puteti alege hotelul Sheraton Rhodes din Insula Rodos. Agentia Easy Tour se va ocupa de transport, cazare si asistenta turistica. Si garantat veti primi o camera cu vedere la mare.

Tot la standarde de cinci stele va trimite si Metropolis Tour. Sithonia Beach este construit pe plaja, si ofera clientilor sai experienta unor vacante relaxante. Pentru Sarbatorile Pascale aveti pregatit un cos traditional cu vin Porto Carras si mese cu specialitati traditionale grecesti.

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Arhiva