A A
RSS

Targul de Turism al Romaniei

Wed, Jun 1, 2011

Bune de stiut

Stim ca sezonul estival este o perioada foarte aglomerata pentru dvs., insa e bine sa stiti din timp ca in perioada 3-5 noimebrie 2011 va avea loc a 16-a editie a Targului de Turism al Romaniei (TTR), cel mai important eveniment de acest gen din Romania. Pana atunci mai sunt cateva luni, insa nu trebuie sa-l scapati din vedere si sa va rezervati buget pentru aceasta participare.

Cine poate sa participe?
La Targul de Turism al Romaniei sunt invitati agentii de turism, tour operatori, autoritati li asociatii profesionale de turism, organizatori de congrese si turism de afaceri, statiuni turistice, complexe balneare, hoteluri, pensiuni, agenti economici ce ofera servicii de alimentatie publica in turism, servicii de transport, servicii financiare si de asigurari, IT si sisteme de rezervari, invatamant si formare.

Targul de Turism al Romaniei

In continuare va prezentam cateva dintre preturile operate de organizatori. Mai intai trebuie sa platiti o taxa de inregistrare de 100 de euro + TVA. Data limita pentru inscriere este 1 octombrie 2011.

Daca va doriti un stand propriu, in interior costul unui metru patrat incepe de la 100 de euro + TVA si ajunge pana la 114 euro + TVA, in functie de numarul de laturi libere. Daca optati pentru un stand in exterior, trebuie sa platiti 58 de euro + TVA pe metru patrat.

In cazul in care va asociati cu un alt partener, ce va poate gazdui la el in stand, trebuie sa platiti doar taxa de participare.

Aparitia simpla in catalogul expozantilor este gratuita, aceasta insemnand “Nume firma, Adresa, Cod postal, Localitate, Telefon, Fax, E-mail, Website”. Daca doriti sa adaugati un text suplimentar va costa 10 euro+TVA/35 litere sau 70 mm rand. Pentru a include si sigla agentiei in catalog trebuie sa platiti 20 euro+TVA+TLP (3%).

Alte informatii gasiti pe site-ul Targului.

Tags: , ,

2 Comments For This Post

  1. cazare valea prahovei Says:

    Acest targ este cu siguranta oportunitatea ideala de a vedea ce aduce nou pe piata turismului romanesc acest an, care desi este de criza, este bogat atat in oferte de cazare cat si in turisti.

  2. hotel ploiesti Says:

    speram ca anul acesta sa fie o oferta mai bogata si mai intersanta

Leave a Reply

Arhiva