A A
RSS

Sunny Beach – Bulgaria

Wed, Jul 22, 2009

Diverse, Litoral, Stiri, Turcia, Unde mergem

sunny-beach

Aflandu-se in partea de sud a deschiderii la Marea Neagra a Bulgariei, statiunea Sunny Beach se intinde de-a lungul unui golf semicircular. Imbinarea culmilor muntoase ale Muntilor Balcanici cu marea rezulta intr-o armonie greu de trecut cu vederea de catre oricine viziteaza aceasta statiune.

Plaja statiunii Sunny Beach are steagul albastru, care reprezinta o dovada a faptului ca aceasta are o calitate deosebita si este complet ecologica. Daca alegeti ca destinatie statiunea Sunny Beach veti fi intampinati cu ospitalitatea specific bulgareasca, la care se adauga si minunatele preparate gastronomice vestite in intreaga Europa.

Distractia este asigurata de numeroasele sporturi si activitati de agrement care pot fi practicate la Sunny Beach, cum ar fi:  surfing, calarie, diving, motoscutere, parapanta, schi-jet, surfing, windsurfing, tir cu arcul, minigolf si multe altele. Statiunea detine numeroase cluburi de noapte, baruri si restaurante pentru toti cei care doresc sa prelungeasca in noapte distractia de pe plaja.

Nici copii nu sunt neglijati, astfel incat statiunea mai este numita si “Childrean’s Beach” datorita numeroaselor posibilitati de distractie si ingrijire a celor mici, si a factorilor care ii incurajeaza parintii sa-i aduca pe cei mici la Sunny Beach, cum ar fi : ape lipsite de flora si fauna daunatoare, plaje curate cu nisip foarte fin, aer curat, frumusetea parcurilor, prezenta bazinelor pentru copii, a gradinitelor, a aquaparcurilor, si a locurilor de joaca.


Tags: , , , ,

Leave a Reply

Arhiva