A A
RSS

Statiunea Venus

Mon, Jun 8, 2009

România-360, Unde mergem

venus

Continuam descrierea statiunilor de pe litoralul romanesc cu Venus. Aceasta este o statiune situata intre Cap-Aurora si Saturn si se intinde pe aproximativ 1,5 km. Face parte din seria celor mai cautate statiuni de pe litoralul nostru.

Plaja din statiunea Venus este formata din 3 golfulete si o portiune intinsa pe 900 de metri intre Venus si Saturn, aceasta din urma fiind cea mai frecventata de turisti. Latimea acesteia este de aproximativ 200m si este acoperita cu un nisip fin.

Si aceasta statiunea este balenoclimaterica pentru ca si aici izvorasc ape minerale sulfuroase hipotermale, captate si utilizate pentru dusuri amenajate intr-un spatiu anume. Aici se pot trata boli ca: reumatismale degenerative: spondiloza cervicala, dorsala si lombara; stari posttraumatismale: dupa entorse, luxatii si fracturi; anemie secundara; rahitism; boli ale pielii: psoriazis; boli ginecologice: hipoovarianism pubertal , sterilitate ovariana etc.

Statiunea Venus este presarata cu numeroase terase si restaurante, dar si cu hoteluri, pensiuni si case de vacanta care ofera conditii exceptionale de cazare. Ofertele sunt dintre cele mai variate si numeroase.

Statiunea Venus asigura distractia turistilor prin cateva evenimente cum ar fi Liberty Parade, curse de masini – Max Moto Race, dar si prin organizarea de tururi si programe turistice si vizite la numeroasele vestigii arheologice din zona.

Statiunea Venus este atat un loc de petrecere a vacantei cat si un loc de tratament pentru cei bolnavi.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Arhiva