A A
RSS

Statiunea Salou – Spania

Thu, Aug 27, 2009

Calatorii, Unde mergem

salou

Salou este o statiune la litoral, care se afla in provincia spaniola Catalonia, la aproximativ 92 de kilometri de Barcelona. Una dintre atractile principale ale acestei statiune o reprezinta complexul Port Aventura. In secoul 13 Salou a devenit unul dintre locurile preferate de sedere ale paritilor care colindau acele mari.

Salou este capitala turistica a Costa Daurada datorita numeroaselor facilitati turistice, plajelor superbe si a climatului mediteranean extrem de bland. Parcurile tematice acvatice cum ar fi Port Aventura atrag multi turisti spre aceasta statiune in fiecare an.

Salou Promenade este una dintre cele mai frumoase atractii turistice din statiune si strabate coasta imediat adiacenta plajei Llevant Beach, cea mai mare plaja din oras. In total in Salou pot fi gasite 34 de plaje care au primit distinctia Blue Flag.

Cei care doresc sa isi petreaca vacanta in aceasta statiune, dar aleg avionul ca transport au la dispozitie aeroporturile Reus ( exista autobuze care fac legatura intre aeroport si Salou ) si aeroportul din Barcelona, care se afla la aproximativ o ora de mers cu masina.

Tags: , , , , ,

1 Comments For This Post

  1. horiab Says:

    sau in romania:)

Leave a Reply

Arhiva