A A
RSS

Statiunea Punta Cana

Thu, Aug 20, 2009

Litoral, Unde mergem

punta-cana

Statiunea Punta Cana este cea mai estica provincie din Republica Dominicana, find cunoscuta pentru frumusetea plajelor de la Marea Caraibelor. Punta Cana are o populatie de aproximativ 100 000 de persoane. Majoritatea turistilor care vin aici sunt Europeni, mai ales spanioli.

Principalele plaje din statiunea de la nord la sud sunt: Playa de Arena Gorda, Playa Bavaro, Playa Ubero Alto, Playa Macao, Playa de El Cortecito, Cabeza de Toro, Cabo Engano, Punta Cana, Juanillo.

Statiunea Punta Cana este in zona cea mai puternic dezvoltata de litoral din intreaga Republica Dominicana. Datorita numarului mare de vizitatori in Punta Cana s-au construit si cateva terenuri de golf, extrem de apreciate de turisti.

Viata de noapte este foarte activa in statiune, pe langa hoteluri aflandu-se numeroase discoteci si baruri unde turistii pot interactiona cu localnicii care sunt foarte primitori si prietenosi. Alte atractii turistice sunt parcul acvatic Manati Park, Plaza Bolera Punta Cana ( centru comercial ) si Palma Real Shopping Center ( alt centru comercial )

Tags: , , , ,

1 Comments For This Post

  1. Eturia Says:

    In zona Punta Cana o importanta atractie este Parque Nacional Del Este, renumit pentru cele 200 de pesteri, datand din era pre columbiana, precum si impresionanta insula caraibiana Saona Island, un adevarat sanctuar protejat din cadrul parcului national. Insula se mandreste cu abundenta viata salbatica subacvatica: testoase, balene, rechini, din cand in cand pot fi vazuti si delfini. Este considerata ca avand unele dintre cele mai frumoase formatiuni de corali din tara, de aceea este renumita pe plan international pentru locurile de diving. Viziteaza Manati Park, expozitie de pasari si reptile si Punta Cana Ecological Reserve, urmarind trasee prin padurea tropicala, unde vei putea vedea plante neobisnuite si animale pe cale de disparitie.

Leave a Reply

Arhiva