A A
RSS

Statiunea Olimp

Sat, Jun 6, 2009

România-360, Unde mergem

Olimp

Astazi va povestim de o alta statiune cu un renume in turismul romanesc. Este vorba despre Statiunea Olimp care se afla la 7 km nord de orasul Mangalia, dar foarte aproape de statiunea Neptun, formand practic o singura statiune, Neptun-Olimp, pe tarmul Marii Negre. O statiune balneoclimaterica ce a intrat in circuitul turistic in 1972.

In trecut, aceasta staiune era foarte scumpa, considerata o statiune de lux ce se adresa oamenilor cu dare de mana. In prezent nu mai este asa populata si cei care vin aici sunt in cautare de liniste si relaxare. Pentru cei ce nu suporta galagia, zgomotul si doresc sa petreaca o vacanta linistita pe litoralul romanesc, le recomandam statiunea Olimp.

Plaja este ingusta, recuperata din mare prin crearea de golfuri artificiale, si are un nisip de cea mai buna calitate. Intrarea in mare este lina, apa avand o adancime redusa pe o distanta considerabila.

Fiind si o statiune balneoclimaterica, aici se pot trata: spondiloza, reumatismul, infectii, stari post traumatismale, paralizii si pareze, boli ginecologice, dereglari endocrine, boli dermatologice etc.

Cazarea in Olimp este asigurata de numeroase hoteluri amenajate elegant. In statiunea Olimp exista o singura discoteca, Vision, si foarte multe teresa si restaurante cu specific romanesc si international. Acestea asigura zilnic programe artistice.

Tags: , , , , ,

2 Comments For This Post

  1. Roxana Says:

    E una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul romanesc, daca nu cea mai frumoasa! si singura cu faleza inalta… E superba!

  2. Radu Says:

    Luni plec și eu în Olimp. Sper să fie ok și vă povestesc mai multe când ajung acolo !

Leave a Reply

Arhiva