A A
RSS

Statiunea Nei Pori

Thu, Aug 13, 2009

Grecia, Litoral

nei-pori

Nei Pori este una dintre cele mai vestite statiuni turistice din Grecia datorita nisipurilor fine si aurii, si a marii linistite si cristaline, care ii naucesc in fiecare an pe turistii veniti pentru relaxare si distractie. Statiunea greceasca este situata la tarmul Marii Egee si la baza muntelui Olimp. Este foarte cocheta si tocmai din acest motiv la prima vedere iti poate da impresia unui vechi sat pescaresc, dar daca stai sa descoperi vei descoperi facilitatiile moderne de care dispune.

Nei Pori este locul unde puteti degusta din gastronomia traditionala greceasca, care imbina ingrediente unice cu filozofia greceasca cu privire la gustatul tuturor bucatelor aflate pe masa, toate acestea intr-o atmosfera relaxata si ospitaliera. In privinta locatiei unde sa gustati din mancarea greceasca, aveti de unde alege deoarece toata faleza din Nei Pori este presarata cu taverne si restaurante cu oferte care mai de care mai ispititoare.

In ceea ce priveste cazarea, toate pensiunile si hotelurile din Nei Pori sunt situate la o mica distanta de plaja, au o arhitectura mediteraneana si ofera clientilor toate conditiile pe care acesti si le-ar putea dori.

Toate acestea fac din statiunea Nei Pori un loc de vacanta in care o data ce l-ai vizitat iti vei dori sa te intorci in fiecare an.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Arhiva