A A
RSS

Statiunea Kemer

Mon, Jul 13, 2009

Litoral, Turcia

Kemer

Kemer este un orasel cu 17,3 mii locuitor, ce se afla situat pe litoralul Marii Mediterane in partea de sud-vest a Turciei. Aceasta statiune se afla la 42km de Antalya. Aici o sa gasiti o imbinare de culori cum rar aveti ocazia sa vedeti. Albastrul marii Mediterane se imbina cu verdele padurilor de pin si albul caselor. Kemer este formata din 9 ministatiuni etalate de-a lungul coastei pe o distanta de 52 km.

Clima este tipic mediteraneana, cu vreme uscata si fierbinte si apa marii calda. Temperatura marii este de 10-12 grade celsius iarna, 27-29 grade celsius in timul verii. Golful cu vegetatia bogata si plajele intinse au propulsat statiunea Kemer in topul celor mai populare statiuni de pe Riviera Turceasca.

Plajele sunt bune, fiind atat cu nisip cat si cu pietris, si sunt curate. Complexul Moonlight Beach ofera posibilitati bune de practicare a sporturilor de uscat si de apa.

Kemer este o statiune foarte cunoscuta si aglomerata si cu toate acestea si-a pastrat stilul vechi cu cladiri joase, avand aspectul de oras inghesuit. Portul ofera facilitati pentru practicarea sporturilor nautice. Pentru relaxare puteti vizita pe faleza, din apropierea portului, multe magazine, cafenele, restaurante si baruri.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Arhiva