A A
RSS

Revista presei

Tue, May 24, 2011

Revista presei

Cenusa eliberata in atmosfera de vulcanul islandez Grimsvotn a determinat primele perturbari ale traficului aerian din nordul Europei, desi activitatea vulcanului s-a diminuat in cursul zilei de luni, relateaza AFP, citata de Gandul.

Autoritatea britanica de reglementare a traficului aerian, NATS, a anuntat ca norul de cenusa ar putea ajunge in zona Scotiei inca din noaptea de luni spre marti, ceea ce l-a determinat pe presedintele american, Barack Obama, sa plece mai devreme din Irlanda catre Londra.

Valoarea amenzii pentru functionarea unitatilor de primire turistica neclasificate a crescut de la 10.000 lei -20.000 lei pana in prezent la 40.000 -50.000 lei, iar sanctiunea pentru unitatile cu certificari expirate s-a dublat, potrivit unei Hotarari de Guvern privind certificarea in turism, informeaza Daily Business.

Totodata, noile prevederi vizeaza corelarea cuantumului amenzilor cu gradul de pericol social al faptei contraventionale, prin introducerea unor noi sanctiuni pentru nerespectarea obligatiilor instituite in sarcina operatorilor economici din turism, potrivit sursei citate.

Care sunt cele mai spectaculoase privelisti de la inaltime? Daca vreti sa vedeti cateva imagini cu adevarat spectaculoase, atunci nu trebuie sa ratat icateva destinatii. Fie ca vorbim despre mica insula Bali din Indonezia sau despre Curonian Spit, fasia lunga de pamant care leaga Rusia de Lituania, aveti pe Incont.ro cateva imagini absolut incredibile, fotografiate din avion.

Una dintre cele mai interesante poze este cea a lacului glaciar din muntii St. Elias. Nu trebuie ratata nici mica fasie care leaga Rusia de Lituania. Curonian Spit este de fapt o plaja lunga de 98 de kilometri pe care cresc paduri intinse de pini.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Arhiva