A A
RSS

Revista presei

Mon, Jun 6, 2011

Bune de stiut, Revista presei

Udrea amendeaza hotelierii care functioneaza la negru cu 12000 euro, scrie In Cont. Toate unitatile turistice care nu detin certificate de clasificare vor fi sanctionate cu amenzi de pana la 50.000 lei (echivalentul a 12.000 de euro), potrivit unui comunicat al Ministerului Turismului si Dezvoltarii Regionale. Pana la sfarsitul lunii aprilie, aproape 700 de hotelieri au fost amendati pentru nereguli de functionare.

Costa del Sol, Portugalia, Zanzibar sau arhipelagul Filipinelor se numara printre zonele preferate de personalitatile din turism, potrivit unei analize a ziarului Financiarul.

Ion Antonescu, proprietarul Marshal Turism, recunoaste ca este fascinat de Israel. ,,Ma atrag, in primul rand, istoria si geografia zonei. Am fost deja de peste 80 de ori in Israel, de multe ori oferind personal servicii de ghid turistic”.

Zanzibar este pentru Carmen Pavel, proprietarul J’Info Tours, cea mai iubita destinatie pentru concediu. ,,Este pe primul loc in topul personal pentru ca este o destinatie relaxanta, plina de verdeata, plus ca serviciile sunt foarte bune”, spune Carmen Pavel.

Pentru Lucia Morariu, proprietarul Eximtur, Grecia ramane destinatia numarul 1 pentru vacanta. ,,De sapte ani imi petrec vacantele in Grecia, in Halkidiki si Paralia”.

Cinci milioane de euro pentru brandul de tara. Promovarea Romaniei ca destinatie turistica a fost demarata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, pe trei canale TV cu acoperire internationala: CNN, Euronews si Eurosport, selectate in functie de audienta, explica Adevarul.

Campania de promovare se va desfasura pe o perioada de 12 luni si va consta in difuzarea de spoturi publicitare de 30 si 20 de secunde. Costul campaniei se ridica la circa cinci milioane de euro, finantare care vine din fonduri europene nerambursabile.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Arhiva