A A
RSS

Revista presei (11-15.04.2011)

Fri, Apr 15, 2011

Revista presei

Din cauza ninsorilor din ultimele doua zile, meteorologii au anuntat risc de gradul cinci de avalansa in Muntii Fagaras si Bucegi. Reprezentatii Salvamont, citati de Mediafax, recomanda turistilor sa evite practicarea sporturilor de iarna la cote de 1.800 de metri.

Ministerul Afacerilor Externe a afisat alerte de calatorie pentru mai multe state, unde exista zone sau intervale de timp care pot fi periculoase. Astfel romanii trebuie sa fie foarte atenti daca vor sa calatoreasca in Israel, Irak, Columbia, Liban, Egipt, Thailanda, Madagascar, Yemen, Sudan, Republica Congo, Republica Democrata Congo si Coasta de Fildes.

Desi este considerat nesigur, 40.000 de romani au vizitat Israelul in ultimul an, potrivit declaratiilor Ministrului Turismului din Israel, Stas Misezhnikov. Acesta a spus pentru Hotnews ca israelieni ar putea fi usor atrasi de turismul romanesc. “Nu vad motivul pentru care Romania sa nu poata sa lupte pentru aceasta piata”, a spus oficialul israelian, adaugand ca de acesti turisti sunt interesati si Grecia, Cipru sau Bulgaria.

Dar pana la a atrage si mai multi turisti straini, asociatiile romanesti incearca sa isi pastreze clientela autohtona. Asociatia Litoral –Delta a lansat si in aceasta primavara programul “Litoralul pentru toti”, unde tarifele pentru sase nopti de azare pornesc de la 179 RON pe persoana. Vedeti perioada in care se desfasoara programul pe DCnews.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Arhiva