A A
RSS

Planely: Socializare in avion

Fri, Jan 7, 2011

Calatorii, Diverse

Nu stiu daca sunt unica din punctul asta de vedere, dar cand merg cu avionul se intampla mereu sa sper ca voi intalni pe cineva interesant in avion cu care voi avea o conversatie absolut fascinanta. Dar niciodata nu am patit asta pana acum. Pentru cei ca mine s-a inventat probabil Planely. Este o retea sociala care vrea sa-ti faca “lipeala” (virtuala cel putin) cu cineva care merge in acelasi avion cu tine.

Procesul implica trei pasi simpli. Te inregistrezi pe site, iti completezi in profil datele drumului cu avionul, vezi cine o sa se afle in acelasi avion, faceti legatura si in ziua fericita stati unul langa altul.

Este o idee buna? O idee rea? Nu toata lumea are chef de socializare cand merge cu avionul, atata lucru e clar. Dar daca se intampla sa calatoresti singur nimic nu face timpul sa treaca mai repede decat o conversatie. Nici chiar o carte. Pe de alta parte, daca deja calatoresti singur, poate vrei sa eviti orice posibilitate de a sta langa un strain care cine stie ce nebun este. :)

Initiatiorii proiectului vor ca prin aceasta aplicatie sa “schimbe” industria calatoriilor cu avionul dar cred ca au ambitii prea mari pentru ideea lor draguta.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Arhiva