A A
RSS

Plajele Greciei – Triades, Milos

Fri, Feb 18, 2011

Grecia

milos

Triades este o plaja linistita, pasnica, idilica pentru cei care nu vor aglomeratie sau jet ski-uri sa le afecteze starea zen. Se afla in vestul indepartate al peninsulei Halakas, care este dominata de muntele sterp Profitis Ilias.

Din moment ce este o plaja izolata si indepartata, tinde sa atraga mai ales turistii aventurosi, care nu tin neaparat la confortul unui sezlong si care nu sunt incomodati sa-si aduca provizii cu ei (nu exista nici macar un restaurant in zona). Asta nu inseamna ca nu ai voie sa pescuiesti.

Unii turisti care vor sa-si dovedeasca singuri cat de in touch cu natura lor de vanatori-culegatori sunt, traiesc cateva zile la rand in pesterile din jurul plajei. Cazare mai ieftina de atat nu gasesti.

Cum spuneam, ca sa ajungi pe plaja Triades trebuie neaparat sa inchiriezi un vehicul sau un taxi din statiunile mai aglomerate. Turistii trebuie sa ia aminte ca majoritatea drumurile de pe peninsula Halakas nu sunt pavate. Milos este legata de Atena prin liniile aeriene si de alte insule apropiate prin ferryboat-uri – acestea fac drumuri zilnice intre Milos si Kythnos, Serifos, Sifnos,  Kimolos.

You will definitely need to rent a vehicle or taxi from one of the busier resorts; note that the roads on Halakas are still unpaved. Milos has daily flights from Athens and good ferry connections with Piraeus and other islands, especially

Tags: , , ,

Leave a Reply

Arhiva