A A
RSS

Plajele Greciei – Paralia Tsambika, Rhodos

Fri, Feb 11, 2011

Grecia

images

O alta plaja a insulei Rhodos, este Paralia Tsambika. Ce e incantator la aceasta plaja este ca e foarte lata, lunga si multe dintre terenuri sunt detinute de Biserica Ortodoxa. Prin urmare nu se poate construi pe ea. Dimensiunile considerabila asigura faptul ca niciodata nu va fi PREA aglomerata.

Pe Paralia Tsambika exista mereu activitate fiind posibil sa te implici in mai multe sporturi acvatice. Apa nu este adanca si de aceea de multe ori, Paralia Tsambika este prima plaja unde gasesti apa calduta, chiar si in toiul primaverii racoroase. Plaja este formata din nisip fin si incadrata de un promotoriu muntos.

Din moment ce nu se poate construi pe ea, inseamna ca nu vor exista restaurante sau cluburi in zona. Daca turistii vor ceva mai consistent decat un sandvis sau o clatita, trebuie sa o ia in sus pe drumul de acces unde exista mai multe taverne ascunse printre livezi de maslini.

O alta neplacere la Paralia Tsambika este ca nu exista nici o naveta autobuz care sa ajunga la plaja. Trebuie inchiriata o masina sau mers cu bicicleta. Insa fiind una dintre cele mai populare plaje ale insulei, sigur merita.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Arhiva