A A
RSS

Plajele Greciei: Paradise Beach, Mykonos

Wed, Feb 16, 2011

Grecia

mykonos-paradise

Bineinteles ca o plaja care promite paradisul trebuia sa ne atraga atentia. Paradise Beach se afla langa Mykonos Town, in partea sud-centrala a insulei omonime. Este cunoscuta ca verisoara insulei Ibiza, deoarece este un centru al petrecerilor nocturne in Arhipeleagul Cicladelor.

Paradise Beach s-a nascut ca o plaja a nudistilor, dar in timp a ajuns un sanctuar pentru petrecareti din lumea intreaga, tineri si studenti deopotriva. Boy George si Paris Hilton au calcat pe nisipul de aici. Plaja in sine este cam pietroasa, dar se pot inchiria sezlonguri.

In timpul zilei se practica numeroase sporturi acvatice, inclusiv scufundari, iar noaptea clubbing-ul devine ocupatia principala a turistilor. Paradise Club este principalul club de noapte si Cavo Paradiso este cel mai frecventat club After Hours (daca te prind orele diminetii fara nici un loc de dansat)

Pentru mancat pe plaja se poate apela la Pizzeria Tropicana sau la restaurantul cu auto-servire de la Paradise Beach Resort and Camping.  Exista o naveta zilnica din orasul Mykonos care pleaca spre Paradise Beach.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Arhiva