A A
RSS

Plajele Greciei – Pallas Beach, Rhodos

Wed, Feb 9, 2011

Grecia

lindos

Pallas Beach este o plaja cu nisip auriu, care se intinde sub cel mai dragut oras al insulei Rhodos, Lindos. Deasupra orasului se inalta o fortareata medievala. Turistii care viziteaza Pallas Beach pot sa se bucure de o panorama absolut superba si de o liniste cuprinzatoare, fiind o plaja unde se practica foarte putine sporturi nautice.

Plaja este una dintre prefertale formatiei Pink Floyd. Astazi este mai mult o destinate pentru cupluri. Este preferata de catre turistii britanici, scandinavi, italieni, germani si rusi mai ales. In timpul zilei e posibil sa fie cam harmalaie, dar odata cu plecarea ultimului autocar, se asterne tacerea romantica.  Cel mai bun interval pentru vizitare fara mase de turisti sunt lunile mai si octombrie.

In materie de restaurante, merita mentionate Broccolino, unde se servesc paste facute in casa. In apropiere se afla si Mavrikos, restaurant care a primit destule premii din anul 1933 cand a fost infiintat. Este administrat de aceeasi familie de la infiintarea sa.

Orasul Lindos se afla la aproximativ 44 de kilometri de Rhodos, unde se afla si cel mai apropiat aeroport.

Tags: , , , , ,

1 Comments For This Post

  1. Mihai Says:

    frumoasa zona, am vrut sa plec asta vara acolo dar din pacate au aparut alte probleme si n-am mai ajuns, dar prietenii care au fost recomanda statiunea cu zambetul pe buze

Leave a Reply

Arhiva