A A
RSS

Nou pe Turism-360: Informatii la zi despre starea partiilor

Mon, Dec 20, 2010

Diverse, România-360

sp_002

Sezonul rece vine cu noutati mai ales pentru impatimitii sporturilor de iarna. De cateva zile e posibil sa fi observat ca pe site-ul Turism-360 a aparut o sectiune dedicata partiilor de schi. Ce veti gasi aici in aceasta sectiune speciala?

- Informatii generale despre partia respectiva, o descriere de baza, lungime, grad de dificultate, daca exista instalatie de nocturna sau nu, daca aveti de unde inchiria echipament de schi/snowboarding

- Informatii despre stratul de zapada care vor fi actualizate zilnic, pentru ca iubitorii de munte sa aiba la dispozitie un indreptar de baza despre ce zone se preteaza a fi vizitate in mod spontan.

In momentul de fata am completat sectiunea cu partii din Austria, Bulgaria si Romania. Sectiunea este intr-o continua expansiune si urmarim sa avem cea mai mare baza de informatii despre partii de ski din online-ul romanesc. Asteptam oricand sfaturi si indrumari despre ce ar mai avea nevoie sa stie un schior amator spre profesionist la adresa office at turism-360 punct ro.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Arhiva