A A
RSS

Metropolis Tour si perla din maneca, Porto Carras

Wed, May 18, 2011

La cafea cu

Infiintata in 2005, agentia Metropolis Tour este tour-operator pentru Grecia, Turcia si Bulgaria. Are cinci angajati la sediul din Bucuresti, insa, in curand se va extinde si in Constanta. Despre cum a inceput agentia sezonul, ce destinatii recomanda si ce beneficii au clientii fideli, ne-a vorbit Directorul de vanzari al Metropolis Tour, dna. Mariana Raducan.

mariana raducan

“Vanzarile au inceput destul de bine, s-au facut deja multe rezervari pentru Grecia, Turcia, chiar si Bulgaria si speram sa fie tot mai bine”. Agentia recomanda turistilor sa incerce o vacanta in Grecia in “perla“ peninsulei Halkidiki – cum este numit resortul Porto Carras. “In resortul Porto Carras am primit din partea hotelului un discount de 30%, demn de luat in seama. Invit pe toti care stiu ce se afla acolo sa beneficieze de aceasta oferta si sa mearga in aceasta vara cateva zile in Grecia in vacanta. Am avut un info trip organizat in urma cu doua saptamani. Serviciile sunt foarte bune, de inalta calitate, hotelul este bun, plaja deosebita”.

Directorul de vanzari crede ca destinatiile vedeta pentru Litoral 2011 vor fi Turcia si Grecia, pentru care au primit pana acum cele mai multe cereri.

Cel mai des, clientii contacteaza Metropolis Tour prin email, cu cateva luni inainte de a merge in vacanta. “Uneori vin si la sediu, insa avem foarte multi clienti care nu sunt din Bucuresti si atunci corespondenta prin email este eficienta pentru toata lumea. Clientii nu mai trebuie sa faca drumul pana la agentie, nu trebuie sa faca nimic decat sa verifice mailul unde primesc voucher-ul”, spune Mariana Raducan. “De obicei, cei care vin la noi isi planifica cu o luna, doua inainte vacanta, insa sunt si cazuri cand vin de pe o zi pe alta. S-au facut deja rezervari pentru august, chiar septembrie”, completeaza Mariana Raducan.

In cei cinci ani de activitate, agentia si-a facut clienti fideli care, multumiti de serviciile oferite, apeleaza pentru fiecare vacanta la Metropolis. Fidelitatea acestora este insa si recompensata prin tarife si oferte speciale.

Metropolis Tour recomanda turistilor sa aleaga agentiile de turism atunci cand vor sa plece in vacanta: “Consideram ca este bine ca turistul sa aiba un agent, cu care sa poarte o corespondenta, care sa-i ofere consultanta si care sa-l ajute sa isi aleaga o vacanta. Este mult mai bine sa faca o rezervare printr-o agentie de turism decat sa intre pe diverse siteuri, unde s-au intamplat diverse situatii neplacute. Sfatul nostru catre turisti este sa aleaga agentiile de turism, sunt multe agentii si oameni specializati care stiu sa ii indrume si sa se ocupe de client”.

Tags: , , , , , , ,

1 Comments For This Post

  1. Pavel Bogdan Says:

    Si mentionam ca se va deschide si agentia Vog Business Tour by metropolis tour.Speram sa va satisfacem ca clienti la fel de mult.

Leave a Reply

Arhiva