A A
RSS

Maratonul de Iarna 2010: 9 euro zborul spre Amsterdam, Londra etc

Mon, Jan 18, 2010

Calatorii

Compania aeriana Tarom a reluat de ieri seria ofertelor Maratonul de Iarna . Poti zbura spre Amsterdam, Londra, Lyon, Salzburg si Zurich cu doar 9 euro zborul (fara taxe de aeroport). Biletele din cadrul acestei oferte pot fi achizitionate pana la data de 31 ianuarie 2010 si pot fi utilizate (plecare din Bucuresti) in perioada 25 – 31 ianuarie 2010.

Zboruri spre si dinspre Amsterdam au loc zilnic iar in rest, pentru Salzburg, un zbor pe saptamana, in ziua de sambata, 5 zboruri pe saptamana pe ruta Bucuresti – Zurich – Bucuresti, zboruri zilnice pe ruta Bucuresti – Londra – Bucuresti si 4 zboruri pe saptamana pe ruta Bucuresti – Lyon – Bucuresti.

Tarifele, cu taxe de aeroport, pentru cele 5 destinatii sunt:
Bucuresti – Amsterdam – 96 euro
Bucuresti – Salzburg -102 euro
Bucuresti – Zurich – 109 euro
Bucuresti – Londra – 111 euro
Bucuresti – Lyon – 116 euro

“Maratonul de Iarnă” TAROM reinceput in 2010 va aduce 19 destinatii externe la pretul de 9 euro zborul. Pe parcursul derularii campaniei, destinatiile se vor schimba, de la o saptamana la alta, iar la finalul fiecarei saptamani vor fi anuntate noile destinatii care intra în Maraton pe website-ul www.tarom.ro, pe Twitter la http://twitter.com/tarom_ro si pe pagina oficiala a companiei TAROM de pe Facebook.

In total, “Maratonul de Iarnă” va cuprinde 110 zboruri TAROM, către 18 destinatii externe, in patru saptamani.

Promoţia “Maratonul de iarnă” se aplică pentru călătoriile din Bucureşti către destinaţiile externe TAROM anunţate în cadrul Maratonului, iar biletele dus-întors au o perioadă de şedere de minim 3 zile şi maxim 7 zile.

Tags: , , , , , , , , , ,

1 Comments For This Post

  1. Queen Travel Says:

    E destul de scump
    Bucuresti – Londra – 111 euro

Leave a Reply

Arhiva