A A
RSS

Idei pentru vara 2011: kaZantip

Wed, Jan 26, 2011

Evenimente, Turism tematic

kaZantip este numele celui mai mare, nebun si intens festival de muzica tehno, trance si house din lume. Si pun pariu ca habar nu ai ca are loc la doar un drum cu CarpatAir distanta de tine, in Ucraina. Festivalul are loc pe o suprafata de 60.000 de metri patrati in Pneinsula Crimea. Peste 150.000 de tineri din toate colturile lumii se aduna an de an pe plaja uriasa pentru a se bucura de mixurile celor mai buni DJ din lume.

Festivalul tine nu un weekend, nu doua, ci peste patru saptamani. In 2001 startul petrecerii se da pe 30 iulie iar finalul se va organiza grandios pe 27 august.

kaZantip inseamna 10 scene speciale, 15 baruri si trei restaurante, toate pentru a asigura dansul non stop timp de 4-6 saptamani, de la sfarsitul lui iulie si pana la inceputul lui August. kaZantip se remarca prin a fi o petrecere haotica dar cu un scop. Nu exista un line-up propriu zis, nimeni nu stie cine sau unde mixeaza, decat poate cu vreo jumatate de ora inainte de gig. Nu rare sunt cazurile cand un DJ va fi inlocuit la inceputul gigului daca publicul nu simte muzica mixata, alteori, DJ-ul va continua petrecerea pana cand se plictiseste.

Pentru mai multe informatii despre acest festival inedit, intra pe site-ul oficial, contul de facebook sau de twitter al organizatorilor. Pe site-ul festivalului poti sa-ti rezervi si camera, pornind de la 300 de euro pat intr-o camera de patru locuri pentru o saptamana.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Arhiva