A A
RSS

HotelDeals.ro – The new way to travel!

Tue, Nov 20, 2012

Bune de stiut

La 1 an de la lansarea oficiala, HotelDeals.ro si-a dovedit eficienta in materie de vanzare a pachetelor de vacanta la pret redus!

Combinatia dintre o platforma de comercializare online si logistica unei agentii de turism licentiata, compusa dintr-o echipa perfomanta de agenti, a dus la usurarea modului prin care astazi poti calatori.

Ritmul alert in care traim influenteaza clar si modul in care cumparam atat online cat si offline. Mobilitatea maxima oferita de internet, se regaseste transpusa in solutii noi de cumparare, iar turismul reprezinta unul dintre cele mai populare produse cumparate de fiecare dintre noi.

Astfel, HotelDeals.ro a fost dezvoltat pentru a ingloba toate atributele unui mod eficient de achizitionare a turismului. Un ‘Deal’ reprezinta garantia unui pret corect pentru un produs corect, la un moment dat, fapt ce descrie poate cel mai bine ofertele propuse pe HotelDeals.ro.

Cele doua minute necesare achizitionarii vacantei, cu pret fix si toate taxele incluse, reprezinta dovada eficientei si materializarea nevoii de a satisface dorintele clientilor cu o larga cultura in ceea ce priveste internetul si avantajele lui.

Logica site-ului este una simpla, bazata pe comportamentul de consum indus de site-urile de reduceri, desi HotelDeals.ro nu se doreste a fi considerat un site de reduceri conventional.

Cinci pana la zece oferte create de la 0 de echipa de agenti de turism HotelDeals.ro sunt postate saptamanal pe site, cu propuneri clare de data si pret, destinate clientilor ce isi doresc eficienta in procesul de alegere a urmatoarei vacante.

Fie ca vorbim de un pachet de concert de a carui existenta nu aflasei, sau de un citybreak pe care nu credeai ca ti-l poti permite, propunerile HotelDeals.ro vin sa reorienteze bugetul alocat altor activitati din viata cotidiana catre o activitate atat de draga tuturor : Turismul.

Pe langa modalitatea de plata simpla, cu cardul, sau prin OP a pachetelor alese in forma de pe site, echipa HotelDeals.ro va sta la dispozitie pentru crearea de oferte personalizate ca alternative clare la ceea ce in momentul respectiv este disponibil pe site. Componenta ‘consiliere’ sta la baza proiectului, alegerea viitoarei deplasari devenind mult mai usoara cand solutiile vin de la agenti cu experienta in domeniu. Flexibilitatea si eficienta isi fac simtita prezenta si in modalitatea de plata, echipa HotelDeals.ro oferind si posibilitatea de plata in rate, pana la data plecarii in vacanta! Totul pentru ca inca de la prospectare, decizie, plata si consumarea sejurului, experienta sa fie una foarte placuta.

HotelDeals.ro isi doreste sa devina in urmatorii ani o resursa indispensabila fanilor turismului in demersul de a alege cea mai buna varianta pentru petrecerea timpului liber.

HotelDeals.ro – The new way to travel!

Leave a Reply

Arhiva