A A
RSS

Hotel Investment Forum – 17 – 18 Martie

Mon, Mar 9, 2009

Diverse, Stiri

Hotel Investment Forum

Hotel Investment Conference este una dintre cele mai importante conferinte dedicate domeniului hotelier din Romania. Evenimentul este organizat de Evensys la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Editia din acest an se va axa pe provocarile si oportunitati in ceea ce priveste dezvoltarea industriei hoteliere si turismului in Romania, dezbatand evolutia macroeconomica curenta in Europa si sursele potentiale de dezvoltare in sectorul hotelier.

Cei peste 25 de specialisti din industria hoteliera internationala si locala vor discuta despre efectele inflatiei asupra investitiilor, profiturilor si costurilor in sectorul hotelier si noile perspective de investitie in sectorul hotelier, intrevazute in viitorul apropiat. Ei vor analiza cele mai importante tranzactii hoteliere din Europa, precum si statisticile privind sectorul hotelier european, regional si local(rata de ocupare, venit per camera disponibila, venit brut per camera disponibila, rata media de ocupare etc).

Prima zi a evenimentului, 17 martie, va gazdui conferinte sustinute, printre altii, de :
Sorin Ionescu (Managing Partner, Fivestar Hospitality),
Adam Czekaj (Director of Sales Central & Eastern Europe, TravelClick),
Daniel Bilak (Partner, CMS Cameron McKenna),
Kurt Strohmayer (General Manager, JW Marriott Bucharest Grand Hotel),
Ali Yilmaz Yildirimlar (General Manager, Radisson SAS Hotel, Bucharest),
Peter Vermeer (Vice President Development, InterContinental Hotels Group),
Paul Pisani (Regional Director, Operations and Development, Corinthia, brand al lantului hotelier Wyndham),
José Manuel Navarro (Managing Director, SOL Melia Bulgaria AD).

In cea de-a doua zi, 18 martie, vor avea loc 3 seminarii simultane care vor prezenta cele mai bune practici in marketingul si vanzarile hoteliere precum si cele mai potrivite strategii de “revenue management”.

Invitat special in cadrul seminariilor este Allen Toman, un renumit expert in real estate hotelier si profesor la institutul IMHI- ESSEC Business School, care va oferi participantilor la seminar o prezentare detaliata a implicatiilor factorilor negativi majori ce vor afecta stabilitatea industriei hoteliere in 2009. Noul an va aduce provocari si rasturnari imprevizibile, atat pentru dezvoltatori, cat si pentru operatori si proprietari, de aceea Allen Toman va oferi solutii eficiente pentru depasirea cu succes a crizei actuale.

Evenimentul este organizat de Evensys

Tags: , ,

Leave a Reply

Arhiva