A A
RSS

Happy Hour cu Blue Air: Zboruri la 39 de euro doar azi

Wed, Oct 28, 2009

Stiri

blueair-plane2

Blue Air da drumul astazi la a treia sa oferta de model Happy Hour, dupa succesul pe care l-a avut cu primele doua. Astazi intre orele 20 si 24, cumpara-ti biletul tau Blue Air online, prin intermediul Call Center-ului  sau prin agentiile partenere  si platesti doar 39 de euro/calatorie, taxe incluse si un bagaj gratuit la cala**!

Ia aminte ca bagajul trebui sa aiba pana in 20 de kilograme, iar perioada de calatorie trebuie sa fie 29 octombrie – 14 decembrie sau 15 ianuarie – 27 martie. Deci oferta nu te avantajeaza daca vrei sa pleci undeva de Craciun sau de Revelion, dar merge pentru un weekend la shopping sau o iesire scurta in strainatate.

Tags: , , , , , ,

2 Comments For This Post

 1. ioana Says:

  Mare teapa cu oferta asta de la Blue air.
  Au ales o exprimare ft interesanta “39 euro/ calatorie” cand puteau sa spuna clar ca e doar pt un sens. Pt mine “calatorie” = dus intors !!!Daca vrei bilet dus intors platesti de fapt 84 euro (39×2 + 6 euro taxa).
  Pe site mai au si alte oferte unde scrie clar pret/segment si iti dai seama imediat ca se refera doar la un sens.

  sa nu mai zicem ca la call center suna non stop ocupat…

 2. aRa Says:

  Ce nenorociti!!! Fiti atenti cand va faceti rezervarile la call center. Strecoara “greseli”. Am cerut bilet cu destinatia Lisabona iar ei mi-au dat bilet de la Lisabona. Asta o observi abia dupa ce platesti si iti trimite pe mail confirmarea pe mail.
  Daca le ceri sa modifice greseala lor iti spun ca asta e politica firmei pe perioada promotiei: nu se modifica biletele si nu se returneaza banii. Teapa ta ca ai acceptat!

Leave a Reply

Arhiva