A A
RSS

Cum sa-ti transformi contul de Facebook intr-o pagina de companie

Tue, May 24, 2011

Bune de stiut

Unii dintre dumneavoastra si-au facut conturi pe Facebook pentru agentie inainte ca noul instrument, “pagina pentru companie”, sa fie lansat. Astfel, cei care vor sa va urmareasca statusurile pe Facebook , trebuie sa va trimita o solicitare de a-i adauga ca prieteni. Abia dupa ce le confirmati cererea, ei pot sa va vada profilul, spre deosebire de “pagina de companie” unde utilizatorul trebuie sa dea un simplu “like” pentru a aceesa continutul pus de dumneavoastra.

Sa fii companie si sa ai un cont de persoana este catalogat in regulamentul Facebook ca “ilegal”, de aceea se recomanda transformarea contului in pagina. In plus, daca ai cont de persoana, poti avea maximum 5.000 de prieteni, pe cand la pagina numarul celor care te plac este nelimitat.

Asadar, daca aveti un cont de persoana si vreti sa transformati in pagina, iata pasii ce trebuie urmati:

1. Logati-va pe Facebook
2. Accesati urmatorul link https://www.facebook.com/pages/create.php?migrate
3. Alegeti tipul de organizatie (va recomandam local business or brand)
4. Completati campurile aparute, bifati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile si dati “get started”. Din acest moment, incepe sa se faca transformarea.

Turism-360.ro pe Facebook

Mare atentie insa! Doar imaginea de profil si prietenii vor fi tranferati automat pe noua pagina. Se vor pierde toate posturile puse pana acum pe Wall, toate aprecierile, comentariile si pozele.

Tags: , ,

Leave a Reply

Arhiva