A A
RSS

Cum sa-ti promovezi gratuit pagina de Facebook

Wed, Jun 1, 2011

Bune de stiut

Pentru a castiga noi prieteni, pagina de Facebook trebuie promovata in mod sustinut. Noi va oferim cateva sfaturi despre cum puteti sa va promovati pagina agentiei cu bani putini sau chiar deloc.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa inserati pe site-ul agentiei un widget cu “Find us on Facebook” (n.red. “Gaseste-ne pe Facebook). Astfel, cei ce va viziteaza site-ul pot sa va dea like direct de acolo, fara sa mai intre pe Facebook sis a caute pagina agentiei dvs.

FB

Un alt sfat este sa inserati linkul catre pagina de Facebook pe materialele promotionale. Setati-va un user usor de retinut al paginii de Facebook. Exemplu: www.facebook.com/turism-360.ro – ultima parte, cea de dupa .com este usernamenul paginii.

Cred ca fiecare dintre dvs. faceti des schimb de carti de vizita cu clientii. Profitati de acest lucru si inserati si linkul spre pagina de Facebook. In acest fel, pe langa numarul de telefon si email, clientul va stii si pagina de Facebook, unde poate intra pentru a afla informatii intr-un mod confortabil si prietenos.

Tags: , ,

2 Comments For This Post

  1. hotel ploiesti Says:

    retelele de socializare au devenit un instrument serios de promovare, poate ar trebuisa mentionati si de twitter

  2. LoredanaM Says:

    Am rezervat un post special si pentru Twitter http://bit.ly/iONVg3 Zilele acestea vom reveni cu mai multe informatii.

Leave a Reply

Arhiva