A A
RSS

Concerte in Praga si Budapesta in 2011

Tue, Feb 15, 2011

Evenimente, Turism tematic

pappLaszloSportArena_3

Kylie Minogue – Primavara incepe promitator, sau am putea spune chiar lucky, in Praga. Diva australiana sustine un concert pe 2 martie pe O2 Arena. Preturile biletele variaza intre 40 si 102 euro.

Faithless – Budapesta va vibra in martie pe ritmul muzicii electronice de calitate. Faithless sustine concert pe 21 martie la Laszlo Papp Arena. Biletele costa intre 20 si 50 de euro.

Gipsy Kings – Nu vrem muzica electronica, dar ce zicei de muzica latino. In aceeasi locatie din Budapesta, pe 7 mai, vor canta Gipsy Kings.

Judas Priest – Pe 26 iunie, Judas Priest predau o lectie de heavy metal la O2 Arena Praga, iar zeii hairmetalului Whitesnake au datoria sa incalzeasca publicul. Biletele costa intre 40 si 65 euro.

Santana – Pe 5 iulie, maestrul chitarii electrice urca pe scena arenei Laszlo Papp din Budapesta.

Within Temptation – Formatia de gothic metal ne tenteaza cu un concert pe 21 Octombrie in Praga, la Kutumi centrum Vltavska.

Rihanna – Turneul Loud o aduce pe Rihanna in Praga, pe 7 decembrie. Cantareata din Barbados va sustine un concert la O2 Arena, preturile biletelor variaza intre 40 si 69 euro

Ia-ti acum biletul de avion spre sezonul concertelor cehe si maghiare de pe Decoleaza.ro

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Arhiva