A A
RSS

Concerte in Paris in 2011

Mon, Jan 24, 2011

Evenimente, Turism tematic

Dupa ce saptamana trecuta am vazut ce concerte faine prindem in Londra in 2011, e vremea sa aruncam o privirea peste Marea Manecii, la parizieni.

Taylor Swift - Cantareata adolescenta de country sustine un concert pe 17 decembrie in sala de Eveniment Zenith de Paris. Biletele costa intre 39 si 50 de Euro.

Enrique Iglesias – Doua saptamani mai tarziu si in aceeasi locatie, Enrique Iglesias are concert, mai precis pe data de 2 aprilie. Biletele au preturi cuprinse intre 51 si 62 de euro.

System of a Down – Formatia de alternative metal va sustine doua concert in Paris, pe 6 si pe 8 iunie, la Palatul Bercy. Biletele pentru prima data sunt sold out. Pentru 8 iunie preturile variaza intre 46 si 56 de euro.

Shakira – Vara fierbinte in Paris, pentru ca Shakira vine sa cante in palatul Bercy pe 14 iunie. Biletele costa intre 50 si 70 de euro.

Black Eyed Peas - Formatia de electro-pop se afla pe culmire gloriei, in urma succesului ultimului lor album. Deci este momentul perfect sa-i vezi in concert. Acestia vor avea un concert de stadion, pe Stade de France, in data de 25 iunie. Preturile biletelor variaza intre 50 si 89 de euro.

Rihanna - Pe urmele Shakirei, Rihanna va urca pe scena de la Paris Bercy pe 20 octombrie.  Preturile variaza intre 62 si 73 de euro.

Alice Cooper – In mijlocul celei mai deprimante luni a anului, una dintre cele mai fascinante trupe ale rockului au concert la Zenith de Paris. Pe 8 noiembrie Alice Cooper pune in scena carnavalul sau al ororilor iar doritorii vor avea de platit intre 50 si 62 de euro.

Scorpions – Probabil cea mai buna formatie de rock-metal pe care Germania a produs-o vreodata va avea concert pe 23 noiembrie la Palatul Bercy. Biletele costa intre 59 si 79 de euro.

Sursa info

Ia-ti acum biletul de avion spre sezonul concertelorpariziene de pe Decoleaza.ro

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Arhiva