A A
RSS

Concerte in Londra in 2011

Tue, Jan 18, 2011

Calatorii

Concert Stage

Daca esti fanul nr 1 al formatiei X,Y, Z si in acelasi timp cauti idei de vacanta, de ce sa nu impusti doi iepuri cu un glonte. Scuzati metafora mai sangeroasa, dar o vacanta cu adevarat inedita este sa combini un City Break cu o iesire la un concert demential. In saptamanile urmatoare va vom prezenta o lista cu concerte mari din capitalele europene, ca sa stii cum iti faci programul de turist meloman anul acesta. Incepem cu Londra…

Boyzone – Da stiu. Mai exista Boyzone? Au concerte in primavara in Londra, pe Wembley Arena si la O2. Preturile pornesc de la 40 de lire.

Justin Bieber – Cel mai frumos cadou pentru fetita ta, ar fi sa o duci la un concert al lui Bieber. Pe 14, 16 si 17 martie la The 02. Preturile biletelor se incadreaza intre 33 si 40 de lire.

Kings of Leon: Concerte intre 20 si 23 iunie, in Hyde Park si la arena O2.

Glee - Distributia serialului muzical care face furori in lumea intreaga va sustine o serie de concerte intre 25 si 30 Iunie pe arena O2. Biletele costa intre 52 si 63 de lire.

Take That – S-au reunit si pornesc in turneu in lunile iunie/iulie. In Londra vor sustine o serie de concerte de standion pe Wembley, incepand cu 30 iunie. Preturile pronesc de la 61 de lire.

Iron Maiden – Sustin concert pe 5 August la The O2. Biletele costa 48 de lire.

Rihanna Rhianna ajunge in Londra in toamna. Primul concert il va sustine pe 5 octombrie pe arena O2. Preturile biletelor pornesc de la 45 de lire.

Ia-ti acum biletul de avion spre sezonul concertelor londoneze de pe Decoleaza.ro

PS – Preturi si informatii luate de pe ticketmaster.co.uk.

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Arhiva