A A
RSS

Cele mai murdare hoteluri din Europa in 2011

Wed, Jun 15, 2011

Bune de stiut

Specializat in review-uri de hoteluri, site-ul Trip Advisor a facut un top al hotelurilor care au primit cele mai multe reactii negative. Pentru ofertele uurmatoare ar fi bine sa evitati aceste hoteluri.

1. Club Aqua Gumbet din Gumbet din Turcia ocupa primul loc in topul celor mai murdare hoteluri. Hotelul Club Aqua Gumbet este situat la 50 de metri de plaja, ofera aer conditionat in camere, restaurant, bar si piscina. Desi suna bine, piscina este inundata cu resturi de canalizare de fiecare data cand ploua. 90% dintre review-uri nu recomanda acest hotel.

spider

2. Locul doi este ocupat tot de un hotel din Turcia, Altin Orfe, catalogat cu 3 stele. Hotelul este situate in superba zona Marmaris, la doar 50 m distanta fata de plaja, in centrul orasului Icmeler. Turistii s-au plans de aerul conditionat care nu face fata si se scurge in pat. 95% dintre cei care s-au cazat aici va recomanda sa-l evitati.

3. Nici Cromwell Crown Hotel din Londra nu sta prea bine la capitolul curatenie. Cand calci pe covor se ridica praf din el, au marturisit turistii. In schimb, hotelul, afla in inima vibrantului cartier “Theatreland”, se lauda cu servicii de exceptie si personal poliglot. 85% dintre cei care l-au vizitat nu mai vor sa-I treaca vreodata pragul.

4. Desi este situat convenabil in centrul Londrei, la cateva minute de metrou, hotelul Carbigoe nu este recomandat de 71% dintre turistii care si-au spus parerea pe Trip Advisor. Peretii hotelului sunt acoperiti de pete unsuroase, spun ei.

5. Aflat intr-o cladire din secolul al XVIII-lea, Hotelul de Lantaerne din Amsterdam, Olanda, nu este un loc in care trebuie sa va opriti. 71% dintre review-urile primite sunt nefavorabile. Unele dintre ele spun ca “hotelul nu este pentru oameni”.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Arhiva