A A
RSS

Cele mai fotogenice destinatii de vacanta

Wed, May 4, 2011

Calatorii

Vrei sa ai niste fotografii de vacanta reusite? Atunci, pe langa abilitatile de fotograf si un aparat mai performat, trebuie sa te ajute si locul ales. Aveti mai jos cinci destinatii care va vor oferi peisaje uimitoare, alese pe spranceana de fotograful Dhaval Dhairyawan, cunoscut pentru reportajele foto in cele mai indepartate zone ale planetei.

india

Prima destinatie propusa de aceasta este orasul Rajasthan din India, pe care este bine sa-l vizitati toamna sau primavara. Rajasthanul este o zona colorata ce asezoneaza traditionalul cu modernul. Turistii se pot bucura de festivaluri, drumetii, mancaruri traditionale, vizite la muzeele si palatele din localitate, fiind un adevarat rai fotografic. Principalele atractii ale Rajasthanului sunt Festivalul Elefantilor si Festivalul Religios.

park

A doua recomandare este Yellowstone National Park din SUA, un mix de elemente naturale pe care fotografii il gasesc exceptional. Daca vreti sa fiti linistiti in periplul fotografic, trebuie sa evitati perioada verii, cand parcul atrage foarte multa lume.

venetia

Urmatoarea pe lista este o destinatia preferata a romanticilor, Venetia, Italia. Festivalul care se desfasoara anual aici este cea mai buna ocazie pentru a face fotografii excentrice. Fotograful Dhaval Dhairyawan recomanda ca Venetia sa fie vizitata spre sfarsitul lui octombrie si la inceputul lui februarie.

hong kong

In antiteza cu stradutele romantice ale Venetiei, Hong Kong-ul ofera un cadru arhitectural modern si o aglomeratie sufocanta, ce poate garanta cele mai reusite fotografii citadine.

india

Ultimul loc recomandat, Ladakh, este una dintre cele mai interesante zone ale Indiei datorita calatoriei incredibile pe care o ofera turistilor in universul religios si cultural.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Arhiva