A A
RSS

Bodrum, Turcia

Tue, Jul 28, 2009

Unde mergem

bodrum1

Statiunea Bodrum din Turcia, supranumita si Saint Tropez-ul Turciei, este paradisul celor care vor sa se relaxeze si sa se bucure de o vacanta binemeritata dupa luni intregi de munca. In Bodrum puteti gasi de toate pentru toti, de la zone pline de viata si de distractii pentru tineri pana la zone linistite si relaxante pentru cei carora nu le mai surade viata de noapte.

In antichitate Bodrum a fost supranumita Halicarnassus. Una dintre cele sapte minuni ale antichitati, Mausoleul al lui Mausolus a fost in acest oras. De asemenea, cel supranumit parintele istoriei, Herodotus, s-a nascut in Halicarnassus.

Ca activitati, turistii se pot bucura de o vizita a castelului Bodrum, sa danseze la discoteca Halikarnas, sa viziteze Ephesus si Pamukkale, sa se alature unei excursii cu Jeep-ul in Safari sau sa se alature unei excursii cu barca, si multe alte activitati antrenante care pot fi potrivite pentru toate varstele.

Bodrum are 4 plaje principale Ortakent (20 min de oras ), Yalikavak (35 min ), Gumusluk (35 min ) and Bagla (25 min ). La acestea se mai adauga si alte doua care sunt insa mai apropiate, Gumbet ( 10 min ) si Bardakci ( 5 min ). Daca nu alegeti masina ca modalitate de transport puteti ajunge foarte usor la aceste plaje cu ajutorul unui autobuz.

Tags: , ,

Leave a Reply

Arhiva