A A
RSS

Antalya

Mon, Jul 6, 2009

Calatorii, Litoral, Turcia

Antalya

Astazi TURISM-360 va povesteste despre Antalya, capitala turismului din Turcia. Este un oras ce beneficiaza de un cadru natural foarte complex. Se afla intre muntii Taurus si Marea Mediterana, fapt ce a dus la dezvoltarea rapida a turismului si in scurt timp a ajuns sa fie una din cele mai importante statiuni de pe litoralul mediteranean. Acest oras si statiune, cu o populatie de aproximativ 700 de mii locuitori, pare locul perfect pentru o vacanta de vis.

Statiunea Antalya va ofera o mare diversitate a posibilitatilor de divertisment si recreere. Puteti sa vizitati: Kaleici, centrul istoric al orasului, Muzeul Antalya, Poarta Imparatului Hadrian, arcul ornamental din piatra, numeroase moschei.

Puteti vizita vestigii antice, puteti sa faceti scufundari in Meditarana, sa beneficiati de masaje in bai turcesti, shopping, croaziere. Serile le puteti petrece prin cafenelele, restaurantele si cluburile din frumoasa statiune Antalya.

Antalya are alaturi plajele Konyaalti si Lara, bine cunoscute pentru frumusetea lor, apa foarte limpede si sunt unele dintre cele mai lungi de pe malul Marii Mediterane. Aici s-au construit zeci de hoteluri de lux si vile care asigura cele mai bune conditii, chiar si pentru cei mai exigenti turisti. Un sejur in Antalya este de neuitat.

Tags: , , , , ,

0 Comments For This Post

1 Trackbacks For This Post

  1. Statiunea Kemer | Jurnal de călătorie Says:

    [...] pe litoralul Marii Mediterane in partea de sud-vest a Turciei. Aceasta statiune se afla la 42km de Antalya. Aici o sa gasiti o imbinare de culori cum rar aveti ocazia sa vedeti. Albastrul marii Mediterane [...]

Leave a Reply

Arhiva