A A
RSS

Archive | June, 2011

Bruxelles, Varsovia si Londra sunt cele mai aglomerate orase din Europa

Wednesday, June 15, 2011

0 Comments

Daca planuiti o calatorie prin Belgia, Marea Britanie, Polonia sau Franta, este mai bine sa uitati de masina personala sau de una inchiriata si sa apelati la transportul in comun. Pe aproape 40% din strazile din Bruxelles, Varsovia si Londra sunt zilnic abuteaje.

Cele mai murdare hoteluri din Europa in 2011

Wednesday, June 15, 2011

0 Comments

Specializat in review-uri de hoteluri, site-ul Trip Advisor a facut un top al hotelurilor care au primit cele mai multe reactii negative. Pentru ofertele uurmatoare ar fi bine sa evitati aceste hoteluri.

Cum sa va personalizati contul de Twitter

Tuesday, June 14, 2011

0 Comments

La "bio" se poate descrierea agentiei sau sloganul ei. Recomandarea specialistilor este sa folositi cat puteti mai mult din cele 160 de caractere deoarece bio-ul apare in cautari in motoarele de cautare.

Revista presei

Tuesday, June 14, 2011

0 Comments

Unirea celor 4-5 patronate mari din turismul romanesc intr-o singura "voce" este, de ani de zile, marele vis al turismului romanesc. Pana acum, insa, aceasta unire nu a fost realizata. Miza? Un partener de dialog puternic in fata guvernului.

Cum sa-ti fidelizezi clientii

Tuesday, June 7, 2011

0 Comments

Intr-o vreme cand concurenta este tot mai acerba, pastrarea clientilor fideli este din cea in ce mai grea. Nu mai este suficient sa asigurati oferte de turism de calitate. Acestea trebuie completate si cu altceva. Vedeti in continuare cateva sfaturi pentru a imbunatati relatia agentie-client.

Destinatii turistice pentru iubitorii de ciocolata

Tuesday, June 7, 2011

0 Comments

Capitala Elvetiei, Zurich este inima mondiala a productiei de ciocolata. Elvetienii consuma cea mai multa cantitate de ciocolata pe cap de locuitor din lume.

Promoveaza-ti ofertele prin Twitter. Noi iti spunem cum

Monday, June 6, 2011

1 Comment

O data ce ati inceput o prezenta activa a agentiei dvs. in mediul online, cu Facebook, puteti trece la “nivelul urmator”: site-ul de microblogging Twitter.

Revista presei

Monday, June 6, 2011

0 Comments

Udrea amendeaza hotelierii care functioneaza la negru cu 12000 euro. Cinci milioane de euro pentru brandul de tara.

Aeroportul Treviso din Italia se inchide pana la toamna

Wednesday, June 1, 2011

0 Comments

Aeroportul Treviso din Italia se inchide in perioada 1 iunie - 1 septembrie 2011.

Targul de Turism al Romaniei

Wednesday, June 1, 2011

2 Comments

Stim ca sezonul estival este o perioada foarte aglomerata pentru dvs., insa e bine sa stiti din timp ca in perioada 3-5 noimebrie 2011 va avea loc a 16-a editie a Targului de Turism al Romaniei (TTR)

Arhiva