A A
RSS

Archive | April, 2011

Cum sa atrageti mai multi utilizatori cu oferta din Turism-360.ro?

Friday, April 29, 2011

0 Comments

Sunt cateva lucruri care il fac pe utilizator sa dea click pe oferta dumneavoastra. Aveti doar trei secunde sa il convingeti, spun studiile, asa ca uitati cateva sfaturi.

Mareste-ti castigurile cu oferte recomandate

Thursday, April 28, 2011

0 Comments

“Oferte recomandate” este un serviciu relativ nou oferit de Turism-360.ro, cativa dintre partenerii nostri il folosesc deja si au observat rezultatele bune pe care le aduce.

1 mai muncitoresc. Unde petrecem?

Tuesday, April 26, 2011

0 Comments

Cred ca sunteti de acord cu noi ca vacanta de Paste a fost mult prea scurta si a trecut prea repede, da? Noroc insa ca avem de “suportat” nici o saptamana pana la urmatoarea escapada, cea de 1 mai.

Revista presei (17-22.04.2011)

Friday, April 22, 2011

0 Comments

Plajele de la Marea Neagra au fost curatate, spun reprezentantii ABADL. Un reportaj Adevarul arata insa contrariul. Elena Udrea vrea sa dezvolte turistic balta din Suhaia.

Pe aici nu se zboara. Lista neagra a UE

Thursday, April 21, 2011

0 Comments

Din motive de securitate, Uniunea Europeana a interzis aeronavelor din 19 tari sa mai treaca prin spatiul aerian European.

Obiceiuri de Paste in Romania

Wednesday, April 20, 2011

0 Comments

„Cate bordeie, atatea obiceie”. Fiecare regiune din Romania are obiceiurile ei de Paste, mostenite din mosi-stramosi, si care se pastreaza si astazi.

Interviu cu Marius Carlan, director general Europa Travel

Tuesday, April 19, 2011

0 Comments

Cum isi promoveaza agentia Europa Travel ofertele, cum o gasesc clientii si ce oferte are pentru perioada ce urmeaza puteti afla urmarind interviul video de pe blog.

Revista presei (11-15.04.2011)

Friday, April 15, 2011

0 Comments

Titlurile saptamanii: risc de gradul cinci de avalansa in Muntii Fagaras si Bucegi, Ministerul Afacerilor Externe a afisat alerte de calatorie pentru mai multe state, Asociatia Litoral –Delta a lansat si in aceasta primavara programul “Litoralul pentru toti”.

Unde petrecem vacanta de Paste?

Friday, April 15, 2011

0 Comments

Daca nu ai timp sau esti prea obosit/a pentru a pregati masa traditionala, cu oua rosii, pasca si drob, atunci ia-i pe cei dragi intr-un mini concediu. Agentiile de turism au oferte pentru toate gusturile, mai ieftine sau mai piperate, in tara sau in strainatate.

Wizz Air reduce operatiunile din Cluj si muta zboruri la Tirgu Mures

Thursday, April 14, 2011

0 Comments

Wizz Air va reduce cu 26% capacitatea de transport pe Aeroportul Cluj-Napoca, operatiuni care urmeaza sa fie mutate pe Aeroportul din Tirgu Mures.

Arhiva