A A
RSS

Archive | December, 2010

Reduceri de sezon la British Airways

Wednesday, December 29, 2010

0 Comments

Daca vreti ca in 2011 sa ajungeti intr-unul din faimoasele orase americane, atunci e cazul sa incepeti sa planificati de pe acum. Pentru ca pana pe 25 ianuarie British Airways ofera bilete de avion dus-intors la pret redus pe rutele Londra – New York, San Francisco si Las Vegas. Puteti sa combinati cu un [...]

Raport relevant despre statiunile de schi din Europa

Wednesday, December 22, 2010

0 Comments

ECC-Net (ReTeaua Centrelor Europene ale Consumatorilor) a publicat de curand studiul “Statiunile de schi din Europa”, o analiza comparativa a 100 de statiuni de schi din Austria, Italia, Slovenia, Germania si Franta. ECC observa pe buna dreptate ca in ultimii ani o vacanta de iarna la ski a devenit din ce in ce mai scumpa [...]

Situatia zborurilor in aeroporturile europene – 21 decembrie 2010

Tuesday, December 21, 2010

0 Comments

Din pricina vremii nefavorabile, traficul aerian din majoritatea aeroporturilor din Vestul Europei a suferit perturbari grave in zilele trecute. Astazi, un singur aeroport a ramas inchis, Bari din Italia, in vreme ce in urmatoarele orase se inregistreaza in continuare intarzieri:

Nou pe Turism-360: Informatii la zi despre starea partiilor

Monday, December 20, 2010

0 Comments

Sezonul rece vine cu noutati mai ales pentru impatimitii sporturilor de iarna. De cateva zile e posibil sa fi observat ca pe site-ul Turism-360 a aparut o sectiune dedicata partiilor de schi. Ce veti gasi aici in aceasta sectiune speciala?

Oferta Lufthansa: Sf. Valentin in doi la Munchen cu doar 179 euro

Friday, December 17, 2010

0 Comments

Dupa ce compania-sora  specializata pe lowcost, GermanWings, a anuntat o mare oferta cu data limita duminica aceasta, Lufthansa are si ea cu ce sa se faleasca. Daca vrei sa vizitezi Frankfurt, Munchen sau Dusseldorf de Sf. Valentin, tu si jumatatea mai buna puteti plati mai putin de 100 de euro pe bilet dus intors.

Supersale de Craciun cu aroma nemteasca

Thursday, December 16, 2010

1 Comment

Pe principiul “se vand ca painea calda” de astazi si pana duminica 19 decembrie, GermanWings ofera un milion de locuri de avion la preturi intre 20 si 25 de euro. Biletele sunt pentru o calatorie dus, care trebuie sa aiba loc intre 25 decembrie 2010 si 15 aprilie 2011.

Egiptul redeschide plajele dupa ultimele atacuri ale rechinilor

Monday, December 13, 2010

0 Comments

Pe 5 decembrie un turist german si-a pierdut viata in Sharm El Sheikh cand a fost atacat de un rechin. Alti patru oameni au fost raniti. Ca urmare a incidentelor, Ministerul Turismului din Egipt a decis sa interzica baile in mare, pana astazi. S-au luat noi masuri de protectie pentru a preveni astfel de accidente.

Oslo, cel mai scump oras din lume?

Thursday, December 9, 2010

0 Comments

Visul unei vacante in Scandinavia a devenit un pic mai greu de realizat. Conform unui studiu realizat de Price Runner, Oslo este cel mai scump oras din 32 de tari, cate au participat la realizarea sondajului. Studiul a fost realizat prin compararea preturile unor produse de baza, cat si de lux sau de tehnologie. In [...]

Daca zbori de Sarbatori, ai grija la microbi!

Wednesday, December 8, 2010

0 Comments

Avioanele sunt adevarate incubatoare de gripa. Intr-o asemenea masura incat cercetatorii au descoperit ca exista o probabilitate de 100 de ori mai mare sa te imbolnavesti de gripa sau raceala in avion, decat in oricare alt loc.  Nu este nevoie de o gripa virala pentru a te face sa te sperii nitel de avion si [...]

2013, anul in care scapam de restrictiile asupra lichidelor in avion

Monday, December 6, 2010

0 Comments

Comisia Europeana a anuntat intentia sa de a reduce din restrictiile asupra transportului de lichide la bordul avioanelor, in ideea ca in 2013 acestea sa dispara complet. Aceasta limitare a cantitatii de lichide pe care le poti lua cu tine in avion (flacoane de maxim 100 de ml) exista din august 2006.

Arhiva