A A
RSS

1 mai muncitoresc. Unde petrecem?

Tue, Apr 26, 2011

Calatorii, Unde mergem

Cred ca sunteti de acord cu noi ca vacanta de Paste a fost mult prea scurta si a trecut prea repede, da? Noroc insa ca avem de “suportat” nici o saptamana pana la urmatoarea escapada, cea de 1 mai. Pe litoralul romanesc, in traditionala Vama Veche, cu greu se mai gasesc locuri libere de cazare. Daca intrati pe Turism-360.ro veti vedea ca aveti de ales intre o multitudine de alte oferte. V-am facut si noi un mic rezumat:

Daca vreti neaparat la mare, puteti merge la Mamaia, unde la Hotel Unirea (de doua stele) doua nopti de cazare costa 60 de lei, iar trei nopti 90 de lei.

Tot la mare, dar de data asta la Marea Egee, platesti un loc si primesti inca unul gratis, prin agentia HTS Travel. La Hotelul Orea Eleni de trei stele, sase nopti de cazare cu mic dejun costa 79 de euro de persoana.  Mai sunt putine locuri, asa ca trebuie sa va grabiti.

Daca nu sunteti impatimiti al litoralului si preferati muntele, puteti petrece 1 mai la hotel Smart din Sinaia. Prin agentia Balneoturism puteti alege pachetul care vi se potriveste.

O alta destinatie interesanta pentru 1 mai este Salnic Prahova. Aveti pregatit un pachet de 2 nopti cazare, mic-dejun, cina festiva, intrare la salina, masaj si o vizita la Baia Baciului.

V-ati hotarat? Unde petreceti de 1 mai?

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Arhiva